Col·leccionistes de Plaques de Cava (CPC) és una associació sense afany de lucre fundada l'any 1994.

A la CPC tenim com a objectiu prioritari, el foment i la difusió del col·leccionisme de les autèntiques plaques de cava. A tal fi, promovem i organitzem diverses activitats de caràcter lúdic, social i cultural com, per exemple, les tradicionals trobades de col·leccionistes que, des de la nostra fundació, ininterrompudament hem vingut celebrant any rere any...


Però també, i com a fet molt important i destacable, és l'edició del nostre propi catàleg de plaques de cava, vins escumosos, vins d'agulla, marc de cava i sidres escumoses, confeccionat amb criteris de selecció molt estrictes, fruit d'una recollida d'informació molt acurada i exhaustiva de cada placa, prèvia a la seva incorporació definitiva al catàleg, del qual ara, en podràs gaudir mitjançant aquest web.

D'altra banda, dins del si de la pròpia associació, va néixer la Penya Barcelonista de Col·leccionistes de Plaques de Cava, actualment una de les més nombroses de Catalunya, la qual té la seva activitat pròpia i diferenciada de la de la CPC. La Penya Barcelonista, organitza, entre altres actes, la retransmissió de tots els partits del Barça, en pantalla gegant i en alta definició, instal·lada a la seu social de l'associació. No cal dir que tots els socis de la CPC ho són també de ple dret de la Penya Barcelonista i viceversa.
 

Si t'interessa fer-te'n soci, prem aquí, omple el formulari que apareixerà en pantalla, i un cop complimentat en la seva totalitat, prem "envia".